Jepini mirseardhjen Audi Q3 më të fundit!

liridona 0

Ky vitë ka qënë shumë i ngarkuarpër Audin. Pas zëvendësimit të A8, A7, A6 dhe A1, duke prezantuar Q8,dhe të gjitha këto brenda disa muajve të fundit – është vendosur të na jepet edhe një Q3 të ri. Dhe kjo është koha e duhur.

Kjo makinë e re është ende e njohur si një Q3, vetëm më i madh, më i “zgjuar”.

Nuk është një kopje e karbonit të ndonjë SUV-ve të Audi-it, dhe kjo është një gjë e mirë.

Është 97 mm më e gjatë dhe 18 mm më e gjerë sesa makina që zëvendëson, duke dhënë përmirësime korresponduese në vëllimin e ngarkesës se brendeshme. Diku tjetër brenda Audi janë hequr instrumentet analoge. Në Audis më të madh ju keni dy ekranet – një për navigim dhe media, tjetra për klimën.

Shtresat opsionale të Alcantara (copa ngjyrë kafe, ngjyrat e tjera janë në dispozicion …) shkëlqejnë.

This post is also available in: English