Jepini mirseardhjen Ferrari të fundit SP38, një mrekulli e realizuar nga njeriu!

liridona 0

Jepini mirseardhjen Ferrari të fundit SP38 – është ndërtuar për “një nga klientët më të përkushtuar të Ferrarit”, i cili ka një “pasion të thellë për gara”.

Prandaj, “drejtimi i përgjithshëm” i projektit ishte ndikuar nga një tjetër Ferrari binjak-turbo, F40 – ndikimi i të cilit Ferrari thotë mund të shihet në krahun e pasme dhe mbulesën e motorit.


Nuk e dimë nëse modelii ri ka pasur ndonjë efekt në performancën.Ky model bën 0-62 m/ore në tre sekonda dhe shkon në 205 m/ore në sajë të 3,9 litra, dy turbo, 661 kauj fuqi V8 dhe shtatë shpejtësi DCT, SP38 nuk ka sesi të jetë i ngadalshëm.

Shihni për herë të parë në konkursin e Eleganzës së Villa d’Este këtë fundjavë në Itali.

This post is also available in: English