Ju kë do zgjidhnit,Mazda MX-5 apo RF Kuro?

liridona 0

Mazda është prodhuesi më i fundit i zakonshëm për të ngarë makinat që po tërheq në Las Vegas për shfaqjen SEMA të këtij viti. Këto nuk mund të jenë aq të egra sa Hyundai me 1040 kuaj fuqi Santa Fe, por ne mendojmë se ata do të bëjnë punën.

Mazda MX-5 Speedster bëri debutimin e tij në shfaqjen e vitit të kaluar, por është kthyer përsëri për këtë vit. Evolucioni i Speedster-it pa peshoren e xhamave peshon 159 kg më pak se një MX-5 konvencional i butë, dhe 45 kg më pak se koncepti i vitit të kaluar, duke e vendosur rrugën e tij totale deri në një ton.

Pak më pak i shkëlqyer është koncepti tjetër i Mazda-së – RF Kuro. Është i bazuar në variantin e ngushtë të ngushtë të MX-5, dhe posedon lidhjet 17in të Rrezave në gome 215-seksion, dhe pezullimin nga vetura MX-5 Cup. Normal MX-5 është mjaft i butë – ne mendojmë se kjo është pjesë e asaj që e bën atë aq të këndshëm për ti dhene, por të tjerët nuk pajtohen dhe dëshirojnë për diçka më të fortë. Prandaj, Kuro.
Ju kë do zgjidhnit?

                                                                                  

This post is also available in: English