Kamionat e Scania janë mbledhur bashkë për të krijuar një orë gjigande

armir 0

Këta kamiona janë mbledhur për të krijuar një orë gjigande.
Prodhuesja Europiane e kamionave, Scania, mblodhi disa nga kamionat e tyre për të krijuar një video reklamë. Reklama ka si qellim të tregojë këto kamiona në formën e akrepave dhe lëvizin për 24 orë dhe janë përdorur 24 të tillë për të krijuar orën gjigande.

Kamionat janë vendosur në pozicion të tillë që të formojnë orët, minutat dhe sekondat. Janë marrë 90 shofera dhe hapësira e kërkuar ka qenë 70,000 metër katrorë.

Scania këtë gjë e transmetoi live në website-n e tyre.

This post is also available in: English