Kaperton shtesë për biçikletën tuaj, më i thjeshtë dhe i sigurtë

armir 0

Të ndërroni kapertonin e biçikletës tuaj është aq e thjeshtë tani sikur të ndërronit xhaketën tuaj. 

Produkti i quajtur “ReTyre”, është një kaperton me zinxhir për biçikletën tuaj i cili do i përshtasi gomat për çdo lloj terreni. Ka lloje të ndryshme të këtij kapertoni dhe keni mundësinë që për një kohë të shkurtër, në bazë të terrenit,  të përshtasni dhe kapertonin.

Ajo çfarë duhet të bëni ju është ti vendosini sipër kapertonit aktual thjesht duke përdorur sistemin me zinxhir.

This post is also available in: English