Karlmann King, kjo makinë e blinduar kushton 3.5 milion dollarë

armir 0

Ju prezantojmë me Karlmann King.
Kjo makinë SUV është krijuar në Europë nga një ekip dizajnërsh për entuziastët të cilët janë të fiksuar mbas luksit.
Dizajni i kësaj makine është origjinal. Është i mbuluar me fibra karboni dhe çelik. Ka një peshë masive prej 4500 kilogramësh.

Motorri me modelin Triton 6,8L V10 është mar nga Fordi dhe me këtë motorr kjo makinë arrin një shpejtësi maksimale prej 140 km/orë.

Nga brenda është art më vete.
Është i pajisur me makineri kafeje, i ndriçuar me drita neoni, ka opsionin e emergjencës, një televizor 4K, kasaforta private, orë IWC, Playstation 4 etj etj.

Nëse do të dëshironit një makinë, kjo do jetë e duhura.