Karma Revero, një makinë e cila ka lidhje veç me ndjenjat e jo çmimin!

liridona 0

Paraardhësi i Reveros u prezantua për herë të parë nga Fisker Automotive si Karma, në vitin 2012. Ishte modeli i vetëm i prodhuar nga Fisker para se të dilte nga biznesi, në 2013. Pjesët për karma Fisker u blenë nga Wanxiang në vitin 2014. Paisjet u zhvendos nga fabrika në Finlandë në një fabrikë të re në Moreno Valley, Kaliforni, USA. Rreth 1000 Fisker Karmas u ndërtuan para se të ndërpritet prodhimi. Selia qendrore aktuale e Karma është në Irvine, Kaliforni.

Kohët e fundit ne kemi qenë duke u përpjekur të rivendosim fokusin në Karma Revero, jo vetëm sepse është një makinë e re, por sepse është një mjet i pabesueshëm që do të bënte një zgjedhje të shkëlqyeshme për këdo që është i interesuar në provimin e një veture sportive ekzotike hibride. Revero është një nga vetëm disa modele që i përkasin segmentit të saj, por ka shumë konkurrentë atje në segmentet fqinje, si makinat sportive elektrike të Teslës.

Tesla ka kordonin e saj prej hekuri në industri për arsye shumë të mira. 403 kuaj fuqi e Karma Reveros është mbresëlënëse për një traktori hibrid, por megjithatë ende bëhet i zhveshur nga ekstra 115 HP i Modelit S.Automjeti Tesla mund të arrijë 60 mph vetëm pak më shpejt se Revero.

Modelet Tesla janë të njohura për të qenë gjithnjë elektrikë por ofrojnë më shumë në krahasim me shumë modele hibride plug-in. Kjo është arsyeja pse 50-milje nga Karma nuk duket aq mbresëlënës sa normalisht janë. Megjithatë, ky model S mund të udhëtojë vetëm 259 milje gjithsej, ndërsa Revero mund të shtyjë për një shtesë 41 milje pas kësaj.

Përtej këtyre numrave, Reveroja ka një ton përmbajtje të madhe brenda dhe jashtë që e bëjnë atë një zgjedhje të mrekullueshme,dhe për më tepër,çmimi i kësaj makine fillon nga
$150,100.00.

2018 Karma Revero VS 2018 Tesla Model S

403 HP Kuaj fuqi 518 HP

50 milje Km 259 milje

300 milje Total Km 259 milje

5.4 s 0-60 4.2 s