Kawasaki Ninja 300! Ja pse është i pëlqyer nga të gjithë.

liridona 0

Ndryshimet në ligjin e liçensimit të motorrëve krijoi një hapësirë në treg për motorrët 300 kubiksh dhe Kawasaki e shfrytëzoi atë në maksimum me modelin Ninja 300.

Kawasaki kishte si qëllim që motorri tu  bënte përshtypje dhe të blehej nga moshat e reja por edhe nga femrat.

Motorri kishte një ulëse e cila ngushtohej në fund duke bërë që personat pa shumë eksperiencë ose ata të shkurtër të kishin mundësi të preknin tokën.

Modeli Ninja 300 është më i rehatshëm dhe më i shpejtë se modeli paraardhës 250 kubiksh. Çmimi i këtij motorri fantastik është 3500 paund.