Kawasaki Ninja 300

Mariglen 0

Ndryshimet në ligjet e liçensimit të motorrëve krijuan një boshllëk në tregun e motorrëve 300 kubikësh dhe Kawasaki Ninja 300 e shfrytëzoi këtë situatë në maksimum.

Kawasaki kishte si qëllim që motorri i ri të përdoret më shumë nga të rinjtë por sidomos dhe nga femrat (duke u bazuar në numrin e lartë të femrave që përdornin versionin e vjetër Ninja 250). Ninja 300 e re ka ulëse më të ngushta në mënyrë që personi ta ketë më të lehtë të prekë tokën  nëse është i shkurtër ose pa eksperiencë.

Ninja 300 është dizenjuar që të jetë më i mirë se paraardhësi i tij 250 kubiksh. Motorri mund të ecë me shpejtësi të madhe pa u dridhur fare. Ai kushton rreth 3.500 Paund.

This post is also available in: English