Kawasaki Njinja ZX-10R: Një motorr që duhet ta keni

Admin 0

Kawasaki ZX-10R i vitit 2006 nuk ishte një nga motorrët më popullorë në qarkullim për shkak se ishte shumë i gjerë dhe nuk kishte agresivitetin e motorrit parardhës. Por kundër çdo parashikimi Chris Walker arriti që të fitojë garën e Assen në kampionatin botëror të supermotorrëve(WSB) duke i dhuruar Kawasakit fitoren e parë në kampionat.

Dhe kjo fitore ishte ajo që e bëri ZX-10R sërish të famshëm dhe shumë të kërkuar në treg.  Tani ky motorr nuk është më jopopullor dhe nuk është shumë i shtrenjtë. Çmimi i një Kawasaki ZX-R10 është 3595 £.

 

This post is also available in: English