Kawasaki ZZ-R1400 një motorr fantastik

Admin 0

Kur doli në treg për herë të parë në vitin 2006 Kawasaki ZZ-R1400 ishte motorri më i fuqishëm dhe më i shpejtë që mund të bleje. Por edhe pas 12 vitesh ky është një nga motorrët më të shpejtë dhe më të mirë që mund të gjeni. Ky është një motorr për të bërë udhitime të gjata dhe është shumë i rehatshëm.

Ai peshon 215kg dhe është i rëndë në rast se po mendoni ta fusni në pistë për ndonjë garë por nëse doni të bëni një të tillë në rrugë të drejtë ky motrr është fantastic dhe një shpejtësi maksimale prej 186mph.

This post is also available in: English