Kawasaki ZZR1400 është ideal për shpejtësi të lartë dhe distanca të gjata

armir 0

A ka mënyrë më të bukur se ta kalosh fundjavën duke bërë një udhëtim të gjatë me një motorr të shpejtë dhe të rehatshëm? Me një motorr 1400 kubiksh dhe që prodhon 200 kuajfuqi e kombinuar edhe me rehatshmërinë Kawasaki ZZR1400 është një motorr fantastik.

E prezantuar për herë të parë në vitin 2006 ZZR është në treg për më shumë se një dekadë dhe me klimin e kohës është përmirësuar më shumë dhe tani ka sistemin ABS dhe  mënyrat e të dhënit të motorrit sipas terrenit ky motorr e ka lënë shumë prapa rivalin e tij Suzuki Hayabusa.

Gjithashtu përmirësimet në frena dhe amortizatorë e kanë bërë kët1ë motorr të jetë shumë më i manovrueshëm në kthesa. Çmimi i një motorri Kawasaki ZZR1400 është 4800£