Këshilla ekspertësh: Cilin motorr të zgjidhni për aventura!

liridona 0

Alternativa e lehtë: Suzuki V-Strom 650

Ky është “vëllai”i vogël i V-Strom 1000. V-Strom 650 është shumë i rehatshëm, shumë i kontrollueshëm në rrugë por duke qenë i lehtë në peshë mund të eci shumë mirë dhe në rrugë të këqija dhe shtigje malore. Motorri është rezistent dhe i besueshëm.

Alternativa më e qartë: BMW R1150GS

Ky motorr është një legjendë. Ai është një nga motorrët që ka manovrimin më të mirë të mundshëm dhe mund të eci në çdo terren. Ata kanë vend për të mbajtur  shumë gjëra që mund t’ju nevojiten gjatë një udhëtimi të gjatë. Disa nga këta motorrë janë “jetëgjatë” dhe nuk prishen kollaj , por disa të tjerë mund të kenë difekte të shepshta. Gjithmonë kontrolloni motorrin para udhëtimit pë ndonjë çarje ose rrjedhje.

Alternaitva e “huliganëve”: KTM 990 Adventure

 

Një nga motorrët më të mirë dhe nga të vetmit që sfidojnë BMW GS. Ka një stil të veçantë, një kontrrol shumë të mirë aftësi shumë të mira për terrene të vështira duke arritur t’i “vjedhë” BMW shumë nga klientët e saj. Por gjithmonë kontrolloni pjesët elektrike të këtij motorri sepse mund të bëjnë difekte të shpeshta.

This post is also available in: English