Këtë shalë biçiklete mund ta përdorni gjithashtu dhe si kyç

armir 0

Kjo sedilje është dhe kyç gjithashtu.

E quajtur Seatylock, është projektuar për të siguruar biçikletën dhe sediljen e biçikletës tuaj duke u kthyer në një kyç 91 centimetërsh në vetëm pak sekonda. Thjesht ajo çfarë duhet të bëni është të ngrini levën dhe ta hapni kyçin veçmas. Hapeni dhe kyçni biçikletën tuaj ku të doni.

Materiali i përdorur është shum i fortë ndërsa kyçi është bërë me metal shumë të fortë dhe mund ti rezistojë sharrave, goditjeve me çekiç dhe përplasjeve. Kjo sedilje-kyç i përshtatet të gjitha biçikletave dhe është shumë e rehatshme.