Këto janë 15 gjërat e çuditshme që njerëzit u kanë bërë barkave të tyre

ardita 0

Barka është një produkt luksoz i cili është i shtrenjtë për t’u blerë dhe kushton shumë mirëmbajtja e saj. Megjithatë, njerëzit që mund të përballojnë barkat nuk janë gjithmonë të kënaqur me versionin standard dhe përpiqen ta modifikojnë atë duke shtuar ose duke hequr komponentët e saj.

Shumica e pronarëve të barkave nuk janë ekspertë në atë fushë dhe përpjekjet e tyre për të rikrijuar barkën janë të kota. Në disa raste, përpjekjet e pronarëve për të modifikuar mjetet lundruese të tyre janë shumë te tmerrshme. Disa pronarë të barkave mendojnë se dinë më shumë se prodhuesit dhe janë përpjekur që ta bëjnë mjetin e tyre më interesant duke shtuar veçori ose duke i hequr ato standarde. 

Ne kemi renditur më poshtë 15 foto të barkave që janë modifikuar nga pronarët e tyre, por kanë rezultuar në produkte që janë anormale:

This post is also available in: English