Këto janë jahtet më të mëdhenj që morën pjesë në Monaco Yacht Show këtë vit

Mariglen 0

Monaco Yacht Show është evenimenti më i rëndësishëm në botën e jahteve. Ky eveniment mbahet në muajin shtator në portin Hecules në Monaco. Çdo vit kompanitë më të mëdha të ndërtimit të jahteve prezantojnë jahtet dhe superjahtet e ndërtuara prej tyre. Ky eveniment zgjat 4 ditë dhe në ato 4 ditë aty do të shihni pronarë të ndryshëm jahtesh, blerës të mundshëm, krerët e kompanive më të mëdha të jahteve dizenjues të ndryshëm , arkitektë, inxhinierë të ndryshëm jahtesh  e shumë persona të tjerë të famshëm. Këto janë 10 nga jahtet më të mëdha që morën pjesë në Monaco Yacht Show këtë vit:

 

1. Kismet (95-meter, Lurssen, 2014)

 

 

2. Aquarius (92-meter, Feadship. 2016)
3. DAR (90-meter, Oceanco, 2018)

 

4. Illusion Plus (88-meter, Pride Mega Yachts, 2018)

 

5. Barbara (85-meter, Oceanco, 2017)

 

6. Air (81-meter, Feadship. 2011)

 

7. Go (77-meter, Turquoise, 2018)

 

8. Boadicea (76-meter, Amels, 1999)

 

9. Elandess (74-meter, Abeking & Rasmussen, 2018)

 

10. Cloud 9 (74-meter, CRN, 2017)