Këto xhama të blinduar mund të ndalojnë edhe plumba nga një AK-47

armir 0

Ky xham mund ti rezistojë gjuajtjeve të armës AK-47 dhe ky xham i blinduar i krijuar nga kompania nga Teksassi është afërsisht 5 centimetër e trashë. Kompania prodhon makina të blinduara por gjithashtu ju mund ta përforconi apo ta blindoni makinën tuaj aktuale.

Ja sesi ndodh ky proçes.
 Makina ndahet veç e veç, copa copa dhe më pas mbrojtësja apo antiplumbi ushtarak vendoset brënda kornizave të makinës. Pjesët e tjera të makinës mbulohen në çelik. Gomat janë të përforcuara dhe janë rezistente dhe nuk mund të çpohen.

Niveli i lartë i mbrojtjes së makinës gjithashtu përfshin një sirenë dhe drita me ngjyra, doreza elektroshoku, dhe një tymuese.

This post is also available in: English