Khalilah, nuk mund mos te ketë qenë pjesë e ëndrave tuaja(video)

Mariglen 0

Khalilah është një jaht luksoz me 49 metra gjatësi. Është ndertuar në 2014 nga Palmer Johnson. Me gjerësi 11 merta dhe 2,1 metra gjatësi nën ujë, struktura e tij është terësisht prëj karboni prandaj dhe pesha nuk tejkalonë 490 tonë.

Fuqia e tij vjen nga motorra MTU duke i dhënë një shpejtësi maksimale prej 30 nyesh ose e thënë ndryshe 55km/h. Maksimumi i distances që mund të përshkruajë është 1500 milja detare ose 2778 km.

Si përfundim ky superjaht mund të akomodojë deri 10 persona në 5 kabina në total. Për më shumë detajë shikoni videon.

This post is also available in: English