Kjo Aston DB5 nga GoldenEye mund të bëhet e juaja,por a mund ta përballoni këtë çmim?

liridona 0

Nëse keni nevojë për një Aston Martin DB5 për një qëllim shumë të veçantë – domethënë një Ferrari F355 drejtuar nga një fantazmë e çuditshshme imagjinare në kodrat mbi Monako në 1995 – atëherë ju jeni me fat!

Kjo për shkak se ky është Aston Martin DB5 i drejtuar nga James Bond i Pierce Brosnan në GoldenEye në vitin 1995.

Është duke u ofruar për ankand në shitjen e Bonhams Goodwood .
E ndërtuar në vitin 1965, ajo ka 282 kuaj fuqi, bojë argjendi, dhe lëkurë të zezë. Më e rëndësishmja, fotografitë e mësipërme gjithashtu tregojnë qartë enë për mbajtjen e një shishe shampanjash. Ju sigurisht, mund ta mbushni atë me Skittles. Ose krem karamel. Zgjedhjet janë të pafundme.

Falë origjinës aktuale të Bond-it, kjo DB5 do të jetë një blerje e kushtueshme: Bonhams vlerëson në mes £ 1.2m dhe £ 1.6m kur shkon për ankand në Festivalin e Goodwood të Speed ​​në korrik. Kjo e bën atë jashtëzakonisht të shtrenjtë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”169″ gal_title=”yy”]

This post is also available in: English