Kjo barrierë mund të shpëtojë me miliona jetë (video)

armir 0

Ky sistem barriere rrotulluese mund të shpëtojë me miliona jetë dhe barriera është e përshtatshme për tu vendosur si në autostrada ashtu edhe në rrugë qytetesh.

Bëhet fjalë për një barrierë e cila minimizon dëmtimet e makinës duke ja ulur shpejtësinë e lartë dhe duke mos e lënë të dalë nga rruga.
Kjo teknologji ul aksidentet e rënda dhe rrit shpëtimin e jetëve njerëzore.

This post is also available in: English