Kjo biçikletë kushton 4,599 dollarë por ka një të veçantë

armir 0

Gogoro, një prodhues i skuterëve elektrikë tani po prodhon edhe biçikleta.

Eeyo është një biçikletë tipike dhe është jashtëzakonisht shumë e lehtë.

Kjo biçikletë peshon 13,6 kg – afërsisht gjysma e peshës së një biçiklete tipike.

Kjo biçikletë është e ndërtuar nga fibrat e karbonit dhe kushton 4,599 dollarë.

Ato janë në dispozicion që të porositen qysh sot, por deri më 10 gusht nuk do të fillojnë të dalin nëpër rrugë.

Për pjesën më të madhe, kjo duket si një biçikletë plotësisht normale.

Në vend të një zinxhiri, biçikleta është e drejtuar nga rripi, i cili ka nevojë për më pak mirëmbajtje sesa zinxhirët tradicionalë.