Kjo biciklete vihet në lëvizje nga ushtrimet fizike (video)

armir 0

“Rowcycle” është një biçikletë unike sportive e kombinuar me një paisje palestre. Pjesa qendrore fuqizohet nga ushtrimet duke lëvizur krahët dhe këmbët, gjë që është dhe për të mirën e shëndetit tonë.

Ndërtimi i kësaj biçiklete përfshin kuzhinieta dhe aks të montueshëm por drejtuesi biçikletës e drejton atë jo duke e kthyer me timon por me lëvizje peshash dhe makineria 20 kg ka një peshë që mund ta rregulloni si të doni si të ndjeheni ju më konfort.

This post is also available in: English