Kjo çadër gjigande e shpikur për makinën e mbron nga shumë faktorë

armir 0

Kjo çadër ju mbron makinën tuaj nga çdo faktor, në çdo kohë.

E quajtur “Lanmodo Pro”, kjo tendë makine hapet me një të shtypur butoni dhe mund të instalohet në sekonda.
Kjo tendë ka një sistem kundër borës, tenda shkundet kur pjesa e sipërme mbushet me borë dhe kështu nuk do keni nevojë të mundoheni ju ta pastroni borën.

Do e mabjë makinën tuaj të ftohtë gjatë ditëve të nxehta të verës dhe është mbrojtëse gjatë udhëtimit tuaj nga shiu, bora, breshëri, glasat e zogjve ose edhe nga tullat apo sendet e tjera që mund të bien nga pallatet. Kur shkoni për kamping këtë tendë mund ta ktheni në strehë.

Rezistuesit e erës e mbajnë tendën të kapur fortë që të mos shkëputet nga makina ndërsa rripi anti-vjedhjes e mban të sigurtë nga hajdutët.

This post is also available in: English