Kjo Ford Mustang Bullitt është e mrekullueshme!

liridona 0

Në ankandin Barrett-Jackson në në Arizona, i pari 2018 Ford Mustang Bullitt shitet për 300,000 dollarë.

Shumë, duke pasur parasysh një prodhim të kufizuar të prodhimit do të kushtojë shumë më pak.

Sipas Barrett-Jackson, kjo GT e veçantë ishte modeli i parë 2018 që do të ofrohet për ankand. Është një paketë mjaft e veçantë.

“Kemi dhënë një mundësi të jashtëzakonshme për të pasuruar jetën e shumë individëve që e meritojnë,” vuri në dukje shefi i Barrett-Jackson, Steve Davis.

Të ardhurat nga shitja e Ford GT u dhuruan Programit Ignite të Autizmit të Karolinës së Veriut dhe Aleancës së Autizmit të Miçiganit.

This post is also available in: English