Kjo garë mes Bimmer M4 dhe Nissan DT-R përfundon pa një fitues,ja pse! (Video)

liridona 0

Kjo garë përfundon pa një fitues të qartë kur një nga makinat humb kontrollin dhe godet në një mur mbajtës.

Kjo nuk është me të vërtetë një garë.  ka mbi 100 kuaj të tjerë dhe ka AWD për ta bërë atë edhe më mirë në nisje.NissanKA 3.8-L binjak turbo V6 që jep 565 kuaj fuqi dhe 467 lb-ft përmes një transmetimi me 6 shpejtësi.

Ndërkohë, Bimmer M4 përmban 6-cilindër me binjak turbo 3.0-L me 453 kuaj fuqi dhe 443 lb-ft.Këto dy importe sportive përballen në një garë. Fituesi duket pothuajse i sigurt që të jetë Nissan, i cili merr kryesimin por disa sekonda më vonë,shoferi nuk arrin të manovroj sic duhet dhe përplaset me barrieren e rruges ku po garonte.
Për më shumë shikoni videon: