Kjo lloj ngjyre i jep akoma dhe më madhështi këtij krijimi të fundit nga Rolls-Royce!

liridona 0

Duke e njohur Rolls-Royce,edhe pse arrin të shes shumë SUV-ve të reja,kurrë nuk do të dalin dy makina nga fabrika e Goodwood, qe te duken njëlloj.


Kjo është arsyeja pse ne nxisim kujdes ekstrem para se të vizitoni projektin e sapo nisur Cullinan.


Spekti ynë i preferuar është delikatë. Jashtë e errët – dhe brenda nje mrekulli e vertete.

Pavarsisht se ngjyrat i japin jete nje makine, kjo ngjyre bezhë e menduar per krijimin me te fundit, eshte tej kufijve.Frytet e kësaj pune mund tI shikoni përmes kësaj galerisë.

This post is also available in: English