Kjo makinë elektrike me tre rrota është e përballueshme për xhepin tuaj

armir 0

Ky prototip vjen nga kompania elektrike e makinave Sondors. Çmimi fillestar i kësaj makinë është 10,000 dollarë . Kjo kompani nuk e krijoi këtë makinë thjesht për tu dalluar ndërsa goma e katërt që mungon nga makinë e kategorizon makinën edhe motorçikletë. Kjo gjë e lejon Sondors të shmangë rregulla standarte më të rreptë por gjithashtu e ul kostoj jashtëzakonisht shumë.

Ja disa nga karektiristikat që modeli i prodhuar do të ofrojë.
Vjen me tre opsione kilometrash si 120 km, 241 km dhe 322 km. Kap një shpejtësi nga 0-100 km/orë për 5 deri në 8 sekonda. Mund të duket e vogël por gjithashtu dhe një sedilje nga mbrapa. Marka do që kjo makinë të jetë elegante dhe e kohës së fundit.

Sondors nuk do të ketë përfaqsues tregëtarë por do ta ofrojë makinën për shitje online dhe nga momenti që do e porosisni makina do ju vijë në shtëpi.