Kjo makinë ka një teknologji që nuk e ka asnjë tjetër.

Admin 0

 

Subaru i ri Forester që po bën bujë këtë vit,ka  tërhequr  vëmendjen në Panairin Ndërkombëtar  të makinave në New York.

Emri i kësaj teknologjie të re është DriverFocus dhe Subaru e përshkruan si një sistem të monitorimit të shoferit duke përdorur programin e identifikimit të fytyrës. 

 

 

Kjo karakteristikë, për të cilën Subaru pretendenon se do të jetë e para e cila e përdor në industrinë e makinave. Arrin të memorizojë deri në 5 profile të shoferëve të ndryshëm. Në këtë mënyrë makina do arrijë të përshtasë direkt rregjistrimet e makinës. Por përveç kësaj do ketë aftësinë për të monitoruar fytyrën e shoferit  dhe për të dalluar shenjat e lodhjes dhe pagjumësisë.

DriverFocus do vijë në ndihmë të shoferëve për të bërë udhëtimin më të sigurt dhe komod. 

 

 

 

 

Lini një Përgjigje