Kjo makineri smart ‘mendon vetë’ sesi ta lajë makinën tuaj (video)

armir 0

Kjo makineri që lan makinat nuk përdor asnjëlloj furçe.
Quhet ‘’Leisuwash Leibao Car Wash System’’. Përdor një teknologji të zgjuar 360-tëshe për t’iu përgjigjur çdo lloj kushti në pjesën e larjes dhe kështu sistemi e lejon makinerinë të ‘mendojë vetë’ metodën e larjes së makinës.

Mënyra sesi lan kjo makineri është duke përdorur ujë me presion të lartë por pa e prekur makinën me fshirëse apo furça të ndryshme.

Për më shumë shikoni videon:

This post is also available in: English