Kjo RWB Porsche 911 C4 Maverick është perfekte për ju.Ja pse!

liridona 0

Ky Porsche 911 C4 është absolutisht i përsosur.

Nuk është tamam një sekret që Japonia ka akorduesit më të mirë që bota ka parë ndonjëherë.

RAUH-Welt BEGRIFF (RWB) është vetëm një kompani e tillë. Ata kanë zyra në Japoni, por edhe në Evropë, Kanada, dhe vende të shumta në të gjithë SHBA-në. Ata madje kanë një në Karolinën e Veriut, ku krijimi i tyre i fundit dhe më i madh është dorëzuar kohët e fundit.

Quhet RWB Porsche 911 C4 “Maverick”. Ajo që filloi jetën si një Porsche 964 i vitit 1990 është përmirësuar si makina më e mirë që mund të jetë, gati 3 dekada më vonë.

Porsche fillimisht bëri edicionin C4 të 911 të tyre për të festuar përvjetorin e 30-të të Porsche 911 të parë.
Për më shumë shikoni videon me poshtë: