Kjo teknologji mund ti japë fund ndjekjeve të gjata dhe të rrezikshme nga policia

armir 0

Ju prezantojmë me StarChase.
StarChase është një sistem gjurmues GPS i krijuar posaçërisht për oficerët e policisë. Kjo paisje është e vendosur në pjesën e përparme të makinës së policisë.

KY sistem mund të ngjitet në pjesën e pasme të makinës së dyshuarve duke mundësuar kështu një sinjal GPS konstant real të vendodhjes së makinës.
Kjo gjë e ndihmon policinë të shmangë ndjekjet e rrezikshme me shpejtësi të lartë.

Ndjekjet e rrezikshme me makinë shkaktojnë rreth 55 000 dëme çdo vit në Amerikë dhe kjo paisje GPS për këtë punë është krijuar, për ti shmangur këto dëme të panevojshme.