Kjo varkë është perfekte për personat që vuajnë nga sëmundja e detit (video)

armir 0

Ju prezantojmë me ‘Nauti Craft’.
Kjo varkë ka dy nivele amortizatorësh hidraulikë duke i mbajtur pasgjerët në bord të qendrueshëm. Gjithashtu redukton mjafueshëm tronditjet nga valët e detit apo oqeanit.

Është diçka perfekte dhe shumë praktike për njerëzit që i zë deti dhe për këtë arsye nuk mund të udhëtojnë me varka.