Koenigsegg konfirmon se këto janë dy supermakinat e fundit Agera RS

ardita 0

Koenigsegg ka konfirmuar se këto janë makinat e fundit të modeleve Agera RS. Ato janë quajtur “Thor” dhe “Vader” dhe janë të njohura si modelet “Final Edition”- 3 makinat të cilat u prezantuan në vitin 2016. Kjo do të thotë se modelet Agera RS nuk do të prodhohen më.

Kjo do të thotë që makina pasardhëse ka një rrugë shumë të gjatë dhe të vështirë përpara.

Por mos u frikësoni sepse zëvendësuesja e Agera RS do të prezantohet në Geneva Motor Show në  vitin 2019.

Makina e re do të ketë disa gjëra të marra nga Agera RS si: motorri v8, kutinë e marsheve dhe do të jetë më e lehtë se Agera RS- tha pronari i Koenigsegg.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”81″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

This post is also available in: English