Krijimi i fundit i “Nissan”! Jeni kurioz ta shikoni?

liridona 0

Ne nuk jemi mjaft të sigurt se çfarë është kjo ‘mbingarkesë’. Por duket e bukur, apo jo? Nissan thotë se ky “Mountain Patrol” i veçantë i Armada, i cili do të shfaqet në ekspozitën e Overland Expo të kësaj jave në Flagstaff të Arizonës.

Menaxheri kryesor i marketingut i kompanisë për Amerikën e Veriut thotë se mbingarkimi “nuk është një ditë udhëtimi në pyllin lokal – por është marrë për tu provuar ne lartësi të reja” dhe se Armada SUV , e cila nuk shitet në Britani “është një vend ideal i nisjes për të ndërtuar një automjet autentik të mbingarkesës “për shkak të V8 të saj 390 kuaj fuqi.

Mediat sociale të Nissan në vijim ndihmuan në përzgjedhjen e modifikimeve, të cilat përfshinë një GPS të veçantë jashtë rrugës, pezullim të rëndë të makinës, goma të zhurmshme.Kompania pretendon se Armada është kaq e aftë jashtë rrugës, dhe te mendoni qe i kanë bërë makinës “modifikimet minimale”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”152″ gal_title=”Nissan”]

This post is also available in: English