Kur bukurisë i shtohet edhe shpejtësia

Admin 0

Aprilia RSV4 është një motorr i jashtëzakonshëm. Në këtë motorr janë përzier shpejtësia dhe klasi italian i dizenjimit të motorrëve duke e bërë Aprilia RSV4 një motorr të bukur, por dhe shumë të shpejtë. Ky motorr gjithashtu është shumë i mirë në marrjen e kthesave dhe të ngjall shumë siguri në ngarje.

Ai është shumë argëtues në ngarje dhe bën një zhurmë që do ta kishin zili të gjithë. Ky motorr ka një shpejtësi maksimale prej 180 mph dhe i vetmi problem ështëse harxhon shumë karburant. Motorrët e parë RSV4 kishin disa problem me pistonat po më vonë ky problem u zgjidh nga kompania Aprilia. Ky motorr kushton 8995 £.

This post is also available in: English