Kush nuk do të donte një Peugeot të tillë!

liridona 0

Mirë se vini, vajza dhe djem, në kontraditen më të madhe automobilistike që do të shihni sot. Ky është një Peugeot 205 GTI i blinduar.

Për fillestarët, GTI është një makinë e famshme për barrën e saj të butë. Si një 1,9-litër 130 kuaj fuqi, ajo peshon vetëm 910 kg, duke dhënë një raport të fuqisë-peshë.

Megjithatë, modifikimet e reja kanë bërë të shtohet rreth 500 kg në peshen e re.
Kjo na sjell në kundërshtim numrin dy. Pronari – Bernard Arnault, shefi i shumë firmave luksoze franceze – ka porositur shumë çeliqe të forta dhe qelq të trashë për ta mbrojtur atë nga zjarret e dhimbshme , por ai e ka aplikuar atë në një pjese të nxehtë të makinës.
“Ai donte një makinë që ai mund të ngiste në mënyrë anonime çdo ditë pa shofer”, thuhet në njoftimin. Po, është për shitje.

“Z. Arnault përdori makinën e tij të bukur 205 GTI si një shofer të përditshëm për disa vite përpara se të futet në ruajtje në koleksionin e tij,” thuhet në njoftim.
Ajo gjithashtu kap më pak se 10.000 milje në orën, dhe me një cmim 37.500 euro ajo mund te behet e juaja.

[Best_Wordpress_Gallery id=”80″ gal_title=”Peugeot”]

This post is also available in: English