Ky Bugatti Veyron shitet vetëm për $ 300.000,por askush nuk do ta blej! Ja pse!(Video)

liridona 0

Një burrë me një ëndërr të posedonte një Bugatti Veyron,duhej ta vinte atë ëndërr në sirtar për pak kohë pasi mori vesh se më parë ishte hedhur qëllimisht në një liqen.

Kjo është një histori qesharakee një personi të quajtur Ed Bolian. Ed ka punuar më parë si drejtor shitjesh për shitjen e makinave ekzotike dhe ka ëndërruar gjithmonë të ketë një Bugatti Veyron. Por edhe si një tregtar i suksesshëm ekzotik i makinave, Veyroni i vjetër në kushte të mira zakonisht kushton rreth 1 milion dollarë, që është ende pak jashtë mundesive të tij.

Kohët e fundit, atij iu dha një reklamë në Facebook që dukej shumë e mirë për të qenë e vërtetë: një Bugatti Veyron në shitje për $ 300,000. Kjo është një zbritje e madhe për një makinë të tillë të kushtueshme dhe ekzotike, dhe Ed që është tregtari i mençur, e dinte se diçka nuk shkonte me të. Pra, ai bëri disa gërmime dhe gjeti se ky Veyron ka një histori të trazuar.
Pronari i makinës ishte një burrë i quajtur Andy House, i cili u bë i famshëm rreth dy vjet më parë sepse provoi të bënte mashtrime kompanisë së sigurimit duke e hedhur Bugatti Veyron në liqen.House deklaroi se ishte i hutuar nga një pelikan në deklaraten e tij të sigurimit, por u shfaq një video në YouTube duke e treguar atë me qetësi dhe qëllimisht duke ngarëmakinën në lagunën e Gulf Bay.
House u fut në burg për 10 muaj. Veyron shitet tek një tregtar makinash,i cili e riparon makinen dhe e nxjerr në shitje per vetem $ 300.000,për shkak të asaj që kishte ndodhur.
Për më shumë shikoni videon:

 

This post is also available in: English