Ky është Golf 2 më i shpejtë në botë, arrin shpejtësi prej 340 km/orë

armir 0

Ky është Golf 2 më i shpejtë në botë.

Kohët e fundit, në Gjermani u mbajt një garë mes makinave jashtëzakonisht të shpejta, dhe një makinë në veçanti u dallua – dhe ajo është Volkswagen Golf 2, transmeton Telegrafi.

Sigurisht, ky nuk ishte një version klasik, motori i tij mund të japë 1.300 kuaj fuqi, dhe fuqia transmetohet në të katër rrotat, kështu që siç mund ta shihni në videon bashkangjitur, ajo mund të zhvillojë shpejtësi jashtëzakonisht të lartë.

Dhe është vërejtur se ky Golf 2 shkoi deri në 340 km/orë.