Ky është jahti më i ri i ndërtuar nga Horizon Yachts

Admin 0

Kantieri taivanez Horizon Yachts ka përfunduar me sukses ndërtimin dhe testimet detare të jahtit të saj më të ri. Jahti i cili njihet me emrin FD87 Skyline do të dërgohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku do të marrë pjesë në eventin Palm Beach Boat Show e cila do të zhvillohet në muajin mars. Ky jaht ka një zone argëtimi në pjesën e përparme  të pajisur me kolltukë, shazllonë dhe çadra si edhe një frigorifer. Zona tjetër e argëtimit gjendet në pjesën e prapme të jahtit.

Kjo zone është e pajisur me një bar, një grill për të pjekur gjëra si edhe një tavolinë të madhe. Jahti mund të akomodojë deri në persona në 5 dhoma. Ky jaht mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 21 nyjesh.

This post is also available in: English