Ky është një Mustang i vjetër por i ri! Ja pse!

liridona 0

Formën e kësaj makine do të njihni prej viteve ’60.Ky është Revolucioni Makina ‘markë e re, e vjetër Ford Mustang.

Ende është padyshim një Mustang në formë. Trupi i ri i çelikut prodhohet nga një kompani e quajtur Dynacorn, por e licencuar nga Ford, me vetëm disa ndryshime për të integruar bazat bashkëkohore.

“Ju mund të merni një copë nga një kopje e revistës Mustang dhe ta mbyllni atë në një Mustang origjinale dhe do të përshtatet”, thotë themeluesi i kompanisë Tom Scarpello. Scarpello ka punuar për ekipin e automjeteve speciale Ford për gjashtë vjet, kështu që e di rrugën e tij rreth Ovalit Blu.

Eshtë i paisur me një një ekran dixhital,bluetooth, dritat LED, sistemet më të mira të sigurisë dhe madje edhe dritaret elektrike.
“Teknologjia e automobilave ka përparuar shumë në 50 vjet,” thotë Scarpello, “dhe këto makina të vjetra janë me të vërtetë të vjetruara.

Në Revologji, ne mbajmë stilin dhe karakterin e makinës origjinale, duke integruar teknologjinë bashkëkohore dhe materialet. ”

Çdo makine bazë e modelit Mustang kushton 119.500 dollarë, ofrohet në forma të trupave të konvertueshme, dhe vjen me një garanci njëvjeçare, të pakufizuar të kilometrazhit.

This post is also available in: English