Ky është një nga motorrët më të shpejtë në treg!

liridona 0

Aprilia RSV4 është një motorr i jashtëzakonshëm.

Ky motorr është shumë i shpejtë, duket bukur dhe është shumë i besueshëm në marrjen e kthesave.

Aprilia RSV4 është një motorr argëtues dhe zhurma që bën është ajo që çdo motorrdashës do të donte ta dëgjonte nga motorri i tij.

Shpejtësia maksimale e këtij motorri është 180mph. Ky është një nga motorrët më të mirë që mund të gjeni në treg. Çmimi i këtij motorri është 8995 paund

This post is also available in: English