Ky lloj transporti do të ishte një zgjidhje shumë e mirë dhe e shpejtë

armir 0

Kjo mund të ishte zgjidhja e problemeve të transportit urban. Shpikësi Dahir Insaat na paraqiti me idenë e të përdorurit mjetet gyroscopic për shërbimet e emergjencës si për shembull zjarrfiksja. Zjarrfikëset e zakonshme humbin kohë të çmuar ndërsa ngecin në trafik.

Kjo ide mund të duket ekstreme por sipas Dahir kjo mund të zëvendësoj autobuset, tramet apo autobusat elektrik nëë qytetet e së ardhmes.

Ka potencialin për të siguruar një transport të sigurtë, ekonomik, efiçent, të rehatshëm dhe miqësor me mjedisin.

Do të jetë e pavarur ndaj rrjedhave të trafikut nëpër rrugët kryesore.Imagjinoni të udhëtoni pa u bllokuar trafiku ditë dhe natë.

Si mendoni?

https://www.youtube.com/watch?v=JuCc25sPatE