Ky mjet fuqizohet prej energjisë diellore dhe është ndërtuar komplet nga plastika e ricikluar

armir 0

Ky mjet lëviz pëgjatë Antartkës duke përdorur energjinë diellore.
Mjeti i quajtur ‘Solar Voyager’ është ndërtuar komplet nga plastika e ricikluar.

Bashkë me panelet e tij diellore, ky mjet nuk ka nevojë për karburant të lëvizë sepse përdor energjinë e riciklueshme. Është krijuar për të sfiduar mënyrën tonë të menduarit për limitet e energjisë së riciklueshme.

Ky mjet vërteton që energjia e riciklueshme dhe materialet e riciklueshme janë shumë të dobishme dhe gjithashtu tregon fuqinë e tij në motet ekstreme, sidomos në Antartikë.

This post is also available in: English