Ky motorr i krijuar nga Honda përdor një teknologji vetëbalancimi

armir 0

Ky është një motorr i zgjuar elektrik i krijuar nga marka e njohur Honda.

Kjo teknologji quhet Assist-e dhe është një teknologji robotike që është e aftë të vetëbalancohet edhe kur në motorr nuk ka shofer.

Pjesa e përparme është fleksible dhe e mban gravitetin të përqendruar për të ndaluar rrëzimet kur motorri është me shpejtësi të ulët.

Kjo lloj teknologjie ja thjeshtëson më shumë jetën fillestarëve duke i ndihmuar ata sesi ta mësojnë motorrin thjeshtësisht.

Ky motorr përveçëse ka aftësinë e vetëbalancimit, gjithashtu ju ndjek nga mbrapa sikur të ishte ndonjë kafshë shtëpiake dhe kompania Honda është e mendimit që ky motor dhe kjo lloj teknologjie do ti bëjë udhëtimet edhe më të sigurta në të ardhmen.

This post is also available in: English