Ky po që është një super jaht. Të gjithë do dëshironin ta kishin!

liridona 0

Ka anije, dhe ka jahte. Dhe pastaj ka super jaht. Shumica e njerëzve do të ishin të lumtur me një Bayliner dhe një pije freskuese të mbushur me Sierra Nevada.

Të tjerë (ne po flasim për majat e medias sociale dhe për këdo që ndonjëherë është profilizuar në lakminë amerikane) kanë nevojë për më shumë – shumë më tepër. Shkruan Dynamiq.

Dynamiq GTT 165 Foiling super jahte është një anije kozmike e vertete.

Linja GTT ka në dispozicion një sallë pritjeje të teknologjisë së lartë me një kinema me një 75-inch TV në natyrë, një bar të bukur, një Jacuzzi, dhe një palestër ose spa.

Më shumë se një pamje te bukur, GTT 165 gjithashtu ka një teknologji të lartë.

Dynamiq punoi me specialistë hidrodinamikë për të krijuar një dizanj te mrekullueshem.

Dizajni përmban dy pllaka nënujore që nxjerrin jahtin nga uji ndërsa rrisin shpejtësinë e saj. Meqë kjo zvogëlon kontaktin me sipërfaqen e ujit, njëkohësisht zvogëlohet zvarritja dhe rrit efikasitetin e karburantit.

This post is also available in: English

Lini një Përgjigje