Ky sistem parkimi hi-tech në shtëpinë tuaj do ju kursente shumë hapësirë

armir 0

Ky sistem parkimi nëntokësor ju kursen shumë hapësirë në terrenin e shtëpisë tuaj.

Është një shpikje Zviceriane e quajtur CARDOK CARLIFT. Me këtë sistem ju mund ta parkoni makinën tuaj nëntokë dhe sipër mund të keni hapësirë të parkoni dhe një makinë tjetër.

CARDOK Multi ju lejon të parkoni dhe më shumë makina. Nëse keni më shunë hapësirë dhe më shumë para sigurisht gjithashtu mund të ndërtoni dhe një parkim nëntokësor. Përveç se ju siguron më shumë hapësirë për makinat sidomos në qytetet më mungesë hapësirash parkimi, CARDOK ju ofron dhe siguri përveç se një garazh.

This post is also available in: English