Ky solucion që përdoret për të pastruar motorrat e avionave tani mund të përdoret për motorrin e makinës tuaj

armir 0

Ky solucion pastron motorrin e makinës tuaj.
Proçesi është quajtur “abrasive flow machining” pasi solucioni kalon nëpër hapësirat dhe tubat e motorrit. Është krijuar nga Extrude Hone AFM për të rritur qarkullimin e ajrit në motorrin tuaj, gjë që çon në rritjen e fuqisë së makinës.

 

Përdoret një cilindër hidraulik për të shtyrë materialin përmes motorrit apo mekanizmit tjetër. Ky material shërben si letër gërryese duke pastruar dhe lustruar nga brenda.

This post is also available in: English