Ky super Jaht është një “ishull privat lundrues”

armir 0

Për momentin është vetëm koncept dhe është quajtur Orsos Island. I fokusuar në stabilitetin dhe relaksin tuaj është projektuar për të pasur një ndjesi sikur jeni në tokë. Ky jaht do të vijë me gjashtë dhoma gjumi dopio dhe do të ketë vend apo përshtatshmëri për 12 persona apo të ftuar.

Do të fuqizohet nga energjia e erës por edhe nga energjia diellore ku do të ketë më shumë se 160 metër katror panele solare që ju mundësojnë energji të riciklueshme ditë apo natë. Kjo parajsë jeshile do kushtojë 6 milion dollarë.

This post is also available in: English