Lamborghini Huravan i mbuluar me 1.3 milion kristale Swarovski(video)

Mariglen 0

Një makinë e tillë është gjithmon në vemendje jo vetem për shkak se është thjeshtë një Lamborghini por sepse është një Huracan e veshur me kristale të çmuara.

  Do vini re që kristalet kanë krijuar një siperfaqje 3D mbi makinen dhe e bën atl tl shkelqejë si një…diamant. Kështu që me kuptimin e plotë të fjalesh kjo është një makinë diamand. 

Bukuria e saj nuk diskutohet dhe ngjyra e kuqe e bën akoma me nxeht dhe atraktive si makinë.

Problemi në raste të tila është se makina bëhet shenjester jo vetëm e admiruesve por dhe e vjedhësve. Prandaj dhe shoferi duhet të ketë shumë kujdes.

This post is also available in: English