Lamborghini I Papa Françeskut Shitet Për €809,375 Në Monako

armir 0

Deri tani lufta më e gjatë e ofertave në ankandin që u mbajt në Monako këtë vit. Në fund vetëm dy garues ja dolën të “mbijetojnë” duke luftuar me ofertat e njëri-tjetrit për çmimin që të merrnin makinën që I ishte dhuruar Papës dhe madje kjo makinë ishte firmosur nga vetë Papa me shkoronja floriri.

Përfundimisht dhe për tu duartrokitur, makina e pashme e Papës u ofrua të blihej për çmimin  €715,000, por arriti një vlerë dhe më të “shenjtë” prej €809,375. Të gjitha të ardhurat do të ndahen në katërsh për bamirësi nga vetë Papa.

This post is also available in: English